Toimin kiinteistönvälittäjänä Huoneistokeskuksella. Valtaosa toimeksiannoistani painottuu Vantaan alueelle, mutta toimin koko pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa pidemmälläkin.


Työurani aikana olen kartuttanut vahvan taustan myyntityöstä. Lähes 15 vuoden ajan työskentelin eri myynti- ja ostotehtävissä urheilukaupan puolella, josta siirryin Huoneistokeskukselle vuonna 2016. 


Olen suorittanut liiketalouden tradenomitutkinnon sekä kiinteistövälitysalalla tärkeän LKV-tutkinnon (laillistettu kiinteistönvälittäjä). Myyntityö inspiroi ja motivoi minua edelleen. Olen innokas oppimaan uutta sekä kehittämään ammattitaitoani aktiivisesti. 


Minulla on pitkä historia urheilun, erityisesti jalkapallon ja salibandyn puolelta. Urheilun parissa kehittynyt pelisilmä ja kova voitontahto soveltuvat erilaisten ihmisten kanssa toimimiseen sekä myyntityöhön loistavasti. Urheilu näkyy arjessa edelleen vahvasti, joko kentän puolella tai katsomossa. Töiden ulkopuolella suurimman huomioni saa kuitenkin kaksivuotias tyttäremme.


Mikäli mietit kotisi myyntiä, olen mielelläni auttamassa sinua tässä projektissa. Kartoitetaan yhdessä toiveenne ja laaditaan suunnitelma kotinne myynnistä. Hyvin ja realistisesti hinnoiteltu asunto myydään pääosin aina nopeammin, helpommin ja parhaalla hinnalla.


"Olen täysin tyytyväinen. Kaikki sujui alusta loppuun erinomaisesti"


"Jos kaikki myyjät olisivat yhtä aktiivisia kuin Jani niin asiakkaat voivat olla tyytyväisiä palveluun"


"Suosittelemme! Jani piti meidät hyvin ajan tasalla koko myynnin ajan"


"En näköjään tiennyt välittäjän ammatista mitään ennen tapaamistamme. Tämä aktiivisuus aikaisin aamulla tai lauantai-illalla oli uskomatonta. Asunto meni kaupaksi hetkessä, erittäin nopeaa ja tehokasta toimintaa!"